Sukujuhlat 2022

Tavattiin taas, kiitoksia!

”Olipa mukava ja vapautunut tunnelma. Hieno tilaisuus kaikilta osin. Kylläpä oli hyvä ruoka ja se mansikkaleivos, aiai. Ihanan rento, mutta aktiivinen ja sujuva kokous.”

Saamani runsas palaute kertoo erinomaisesti onnistuneesta sukujuhlasta Lapin Patolammella. Kiittäen pitää kumartaa moneen suuntaan: Tuomisen Maija tarjoiluista ja Pertolan Ville puitteista vastaavina, sukuneuvoston jäsenet, erityisesti Laihon Kari sihteerinä, Juuso Alaranta taloudenhoitajana , Olli Haaslahti kotisivujen ylläpitäjänä sekä Mikko Toivonen lehtivastaavana, kaikki tehtävänsä erinomaisesti hoitaneina tekivät juhlastamme hauskan ja sukuyhdistyksemme kokouksesta sujuvan.

Sukukokous menossa, puheenjohtajana Sakari Alaranta ja sihteerinä Sakarari Hollmén

Kyllin ei voi kiittää juhlaväkeä juhlan onnistumisesta. Te loitte tunnelman. Tiedän, että monelle tuleminen juhlaan vaati ponnisteluja. Me kaikki järjestäjät osoitamme siis nöyrän kiitoksen teille että pääsitte paikalle.

Mitä muuta jäi vietäväksi kotiin kuin hyvä mieli? Järjestelyistä viimekädessä vastaavana sukuneuvoston puheenjohtajana toivoin tietenkin sujuvaa ja viihtyisää sukujuhlaa, jossa myös pakolliset sääntömääräiset asiat saataisiin mutkattomasti hoidetuksi. Tätäkin tärkeämpää oli, että juhlamme henki osoitti sukuyhdistyksemme olevan edelleen tarpeellinen ja elinvoimainen.

Viimeistään eläkeiän kynnyksellä alkaa useimpia kiinnostaa omat juuret. Sukuseuramme ja taltioitu tieto tarjoavat joustavat puitteet taustatietojen tutkimiseen ja henkilötarinoiden kokoamiseen. Juhlassamme varmasti ymmärrettiin, että jokaisen panos on tärkeä tiedon taltioimisessa. Kiitoksia juhlaväelle, että saimme mukavia ideoita materiaaliksi kotisivuille ja lehteemme. Odotan innolla anekdootteja juttulaariin sekä valokuvia suvun tapahtumista.

Vielä kerran kiitos kaikille.

Sakari

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *